Kohti eheämpää elämää

Tässä sitä taas ollaan, nimittäin blogia perustamassa.

Mulla on ollut blogi, YouTube, päiväkirja, Tumblr, muistiinpanoja Facebookissa ja mitä vielä. Johonkin nämä oman elämän dokumentointikanavat ovat kuitenkin aina tyssänneet, mutta välillä tulee spontaani into luoda uusi.

Edellisen blogini nimi varmaan noin kuusi vuotta sitten oli Seikkailu Seppo. Sinäänsä edelleen ihan kuvaava nimi, edelleen seikkaillaan ja Seppo nyt on vitsikäs rimmauslisä – väännänhän vitsiä tilanteessa kuin tilanteessa.

Noista ajoista on kasvettu ja koettu monenlaista. Olkoon tämä omaa nimeä kantava blogini siis aikuisempi, syvällisempi versio Seikkailu Seposta.

Tämä ei tule olemaan lifestyle-blogi. Jostain syystä tuo sana saa mulle nousemaan oksennuksen suuhun. Aion kirjoittaa eniten mielenterveydestä ja matkastani kohti eheämpää elämää, jota ovat jo jonkin aikaa varjostaneet burnout, ahdistuneisuus ja masennus.

Jollain tapaa tämä tulee ehkä olemaan jonkinsortin itsereflektiopäiväkirja, jossa yritän jäsennellä itselleni burnoutin jälkeistä elämää ja pääsemään sen ja masennuksen kahleista.

Toimittajana olen myös kiinnostunut mielenterveydestä ilmiönä. Mistä johtuu, että miltei kokonainen sukupolvi kärsii mielenterveysongelmista? Mikä on mennyt pieleen? Näihin kysymyksiin tuskin saan ikinä ratkaisevaa vastausta, mutta jos joku saa kirjoittamistani teksteistä irti jotain ajatuksia omaan elämään, niin se olisi huippua.

Jos haluat tietää minusta enemmän, lue tämä. Muussa tapauksessa kuullaan seuraavassa postauksessa!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.