PAULIINA

Moi!

Olen Pauliina, 28-vuotias toimittaja. Asun tällä hetkellä Helsingistä, mutta olen kotoisin Oulun eteläpuolella sijaitsevasta pikkukunnasta, Kempeleestä.

Kempeleen ja Helsingin väliin mahtuu monenmoista. Kävin lukion Oulussa ja lähdin toisena lukiovuonna vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin Pohjois-Carolinaan. Valkolakin päähän painettuani olin edelleen jenkkilovessa, joten hankin itselleni vapaaehtoistyön Floridasta, missä asuin reilut viisi kuukautta.

Jenkkiloveilun jälkeen asuin vielä vuoden Oulussa, jonka jälkeen pääsin opiskelemaan Vaasan yliopistoon viestintätieteitä. Yliopiston kolmantena vuotena otin sillä kertaa suunnaksi idän ja lähdin viideksi kuukaudeksi vaihtoon Bangkokiin Thaimaahan.

Lienee siis sanomattakin selvää, että matkustus on lähellä sydäntäni, vaikka siihen tässä blogissa ei keskitytäkään.

Toimittajaksi päädyin monen mutkan kautta. Kun lähdin opiskelemaan, en oikeastaan edes tiennyt, minkälaisia töitä viestintää opiskelleet voivat tehdä. Olin kiinnostunut ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta eri välineissä ja tuo opintolinjan valinta on vienyt minua kivasti eteenpäin uralla.

Ennen päätoimista toimittajuutta tein töitä kokopäiväisenä yrittäjänä sisällöntuottajana, painotettuna video- ja kuvamateriaaliin. Noita töitä jatkan edelleen sivutoimisesti.

Tämän hetkistä arkea ilostuttavat myös poikaystäväni sekä lokakuussa 2019 meille saapunut rescuekoira Varpu. Tullessaan meille Varpu oli ujo ja pelokas n. 5 kuukauden ikäinen tyttö, josta on kuoriutunut maailman paras koira. Häntä tullaan todennäköisesti täällä blogissa näkemään jatkossakin.

Varpu on sekaroituinen rescuekoira, joka on ollut meillä lokakuusta 2019 lähtien.

Elämässä on myös pitkään ollut mukana urheilu tavalla tai toisella.

Nuorena ja lapsena olen harrastanut monia lajeja joukkuevoimistelusta pesäpalloon ja ringetteen, mutta päälajini oli yleisurheilu. Myöhemmin liikunnasta tuli myös työ, sillä olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2014 lähtien. Tällä hetkellä ohjaan Helsingissä Kampin Fitness24Sevenillä.

Tässä minusta tällainen tiivistetty elämänkerta pintaraapaisuna. Siirry seuraavaksi lukemaan ajatuksia uusimmista blogipostauksista.